ماده وراکی سرطان را ربه نی میند

[ad_1]

برخی از افراد بیشتر از نظر ژنتیکی در مورد سرطان هستند، اما تحقیقات نشان می‌دهد که می‌توان از ۲۵ درصد موارد کلی برای این بیماری، تنها با انتخاب رژیم غذایی و تغذیه مناسب مصرف کرد.

به گزارش ایسنا، نشریه تخصصی مایوکلینیک در مطلبی در این باره آورده است: غذا‌های گیاهی حاوی ترکیبات شیمیایی مفید موسوم به فیتوکمیکال هستند که از بدن در برابر آسیب دیدن، محافظت می‌کنند. وکمیکلها رآیندهایی را محرکِ ولید سلولهای سرطانی در دن ستند، مختل مند. در ن ال رژیمهای ایی اهی سرشار از ر و وراکی ستند

سه نمونه از مفیدترین مواد میایی موجود در منابع وراکی اهی در ری ا سرطان نقش دارند، ارتند از:

ناکسیدان

این نوع از وکمیکالاها از دن در رابر سیب سلولی محافظ میند. DNA در سلولهای سیب ند. این روند اعث میود سلولهای رطبیعی به صورت رقابلکنترلی سیم و افت دن نفوذ نند. سلول های سیب مچنین میوانند در اثر ویروس ها و رار رفتن در معرض سایر مواد میایی ایجاد ود.

ناکسیدانها مچنین استرس اکسیداتیو را در دن نثی و در ن ال از سلولها و نها را از سنازی م. رخی از وراکیاای اهی اوی سطح الایی از ناکسیدان

اروتنوئیدها

اینها نیز رکیبات محلول در ربی ستند این معنی رای اید ا منبع ربی مراه اشند. اروتنوئیدها ور در سیاری از میوه ها، لات، روغن و سبزیجات مانند

آن مواد رنگدانه الایی دارند و نابراین وصیه میود ای رمز، نارن رد و سبزرنگ راخ. نمونه هایی از اروتنوئیدها ارتند از اکاروتن، لیکوپن و لوتین. مصرف این ارتنوئیدها ا اهش ر ماریلبی، سرطان، دژنراسیون ماکولا

سرطان

سیاری از اهای اهی نیز سرشار از «پرو ویتامین» ایی نام لفا و اماکاروتن ستند. در ورت مصرف، این ویتامینها میوانند ویتامین A دیل وند. این ماده مغذی رای نایی، رشد، سیمسلولی، ولیدمثل و ایمنی دن مهم است. ویتامین A مچنین دارای واص نتیاکسیدانی است.

ر وراکی اهی

رژیمهای ا مچنین سرشار از ر و وراکی استند و مطالعات نشان داد

مطالعه نشان داد است نان وانی رین رژیم غذایی نی از ر را منین ات دیگر نشان می دهد مصرف ر رم ر روزانه

[ad_2]

Nick Webster

مزاحم عمومی فن غذا. حلال مشکل بدون عذرخواهی کارآفرین. خواننده.

تماس با ما