[ad_1]
افراد مبتلا به اختلالات گفتاری مدتهاست که به دنبال شنیده شدن و درک آنها نه تنها توسط دیگران، بلکه همچنین توسط فناوریهای مبتنی بر گفتار بودهاند. تاکنون شرکت های زیادی سعی در ارائه خدمات برای بهبود وضعیت کاربری این افراد داشته اند اما اکثر آنها هنوز پروژه را به پایان نرسانده اند. در این میان، گوگل در تلاش است تا این مشکل را برطرف کند و به کاربرانی که اختلالات گفتاری دارند، استفاده مناسبی از اپلیکیشنهای مبتنی بر صدا بدهد. اخیرا گزارشی از این شرکت منتشر شده که حاکی از گام بعدی آن در این زمینه است.
به گزارش زد نت، روز سه شنبه گوگل اعلام کرد که به دنبال افرادی است که انگلیسی صحبت می کنند تا اپلیکیشن جدیدی را بر اساس یادگیری ماشینی خود آزمایش کنند. هدف این برنامه کمک به افراد مبتلا به اختلالات گفتاری برای برقراری ارتباط است. برنامه «مرتبط با پروژه» دارای عملکردهای کلمه به کلمه، کلمه به کلمه و دستیار صوتی است.
در سال 2018، محققان گوگل کار بر روی Project Relay را آغاز کردند که بر اساس سال ها تحقیق از تیم های تحقیقاتی و گفتار این شرکت بود. برای بهبود این برنامه، گوگل اکنون به دنبال “آزمایش کنندگان مورد اعتماد” در ایالات متحده، کانادا، استرالیا و نیوزیلند است. از این افراد خواسته می شود مجموعه ای از عبارات را ضبط کنند تا برنامه بتواند نحوه درک بهتر الگوهای گفتار منحصر به فرد را بیاموزد.
گوش کن یک ویژگی گفتار به متن در برنامه که می تواند برای ارسال پیام متنی یا مکالمه با شخصی که صفحه را می خواند استفاده شود. تکرار از فناوری گفتار به گفتار استفاده می کند. با این ویژگی، گفتار ورودی به خروجی تبدیل می شود که درک آن برای مخاطب آسان می شود. در همین حال، ویژگی Google Assistant برای کمک به کاربران در انجام کارهای روزمره به برنامه اضافه شده است.
گوگل روز سهشنبه از این اپلیکیشن برای خبرنگاران و پروژههای دیگر، از جمله استفاده از هوش مصنوعی برای پیشبرد غربالگری سرطان سینه و ابتکاری برای توسعه سیستم پیشبینی سیل، رونمایی کرد.
آیا فکر می کنید همراهان زومیت می توانند به پروژه رایلی کمک کنند تا با افراد مبتلا به اختلالات گفتاری ارتباط موثرتری برقرار کند؟
[ad_2]