[ad_1]
مجله افق: سال ها پیش در اواسط قرن بیستم یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو نوعی پاستا پنه با سس مخصوص تهیه کرد و به دلیل طعم لذیذ آن غذا، پاستا به نام این سرآشپز ثبت شد. انجام شده. و تبدیل به یک غذاخوری معروف و خوشمزه شوید. در دنیا باشید قبل از اینکه با طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو آشنا شوید، بهتر است بدانید پنه نوعی پاستا لوله ای شکل است که به روش های مختلفی طبخ می شود.
اما شاید معروف ترین طعمی که همه ما از پنه می شناسیم، سس مخصوص آلفردو باشد. یک فست فود خوشمزه که نوعی سالاد ماکارونی با بافت خامه ای است و با انواع مرغ یا سبزیجات قابل تهیه است. در این مطلب طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو را می خوانید.
نکات آماده سازی
1. برای آبدارتر شدن و خوش طعم شدن سالاد می توانید به جای سینه مرغ از ران مرغ استفاده کنید.
، سیر تاثیر بسزایی در طعم پاستا پنه دارد، اما اگر بوی سیر را دوست ندارید، می توانید به جای آن از کمی پودر پیاز استفاده کنید.
3. می توانید به جای شیر معمولی از شیر بادام استفاده کنید.
4. اگر به جعفری تازه دسترسی ندارید می توانید از جعفری خشک استفاده کنید.
5. برای خوش طعم شدن پاستا پنه می توانید آن را در آب مرغ یا آب گوشت بجوشانید.
6. افزودن مقداری مارچوبه به سس، سالاد را خوشمزه تر می کند.
7. برای خوشمزه تر کردن پاستا پنه، می توانید سبزیجاتی مانند قارچ، بروکلی، گوجه فرنگی، زیتون و نخود فرنگی را نیز در رژیم غذایی خود قرار دهید.
8. می توانید به جای پنیر پارمزان از پنیر چدار یا موزارلا استفاده کنید.
9. پاستا پنه را بلافاصله پس از آماده شدن سرو کنید تا سس پاستا و پنیر غلیظ شود.
زمان تقریبی پخت: 15 دقیقه آماده سازی / 20 دقیقه پخت
مواد لازم برای سس آلفردو
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- آرد: 3 قاشق غذاخوری
- سیر: 3 حبه خرد شده
- شیر: 2 لیوان
- ریحان خشک: قاشق چایخوری
- آویشن: یک قاشق درست کنید
- پنیر پارمزان رنده شده: نصف لیوان دسته فرانسوی
- نمک و فلفل: 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای پاستا پنه مرغ آلفردو
- سینه مرغ مربعی خرد شده: کیلوگرم
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- پونه کوهی: نصف قاشق چایخوری
- ریحان خشک: قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: 1 قاشق چایخوری
- پاستا پنه پخته شده: 450 گرم
- جعفری تازه: 1/4 فنجان با دسته فرانسوی
- پنیر پارمزان: 1/4 فنجان دسته فرانسوی
نحوه تهیه
مرحله اول: یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس کره را اضافه کنید و تکه های مرغ را به تابه اضافه کنید. مقداری آویشن، ریحان، نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید و حدود 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا مرغ نرم شود و بپزد. سپس مرغ را بیرون بیاورید و در ظرفی جداگانه نگه دارید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: برای تهیه سس آلفردو در همان ماهیتابه کمی کره بریزید و سیر خرد شده را اضافه کنید. سیر را چند دقیقه تفت دهید و نیمی از آرد را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و سپس بقیه آرد را اضافه کنید. حالا شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظ شود. مقداری آویشن، ریحان، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید.
مراحل یوگا: وقتی سس کمی غلیظ شد پنیر پارمزان را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا پنیر کاملا با سس مخلوط شود. حالا سس آماده شده را روی پاستا پنه بریزید و مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل می توانید در این مرحله مقداری قارچ، کلم بروکلی یا سبزیجات پخته نیز به پاستا اضافه کنید. در نهایت پنیر پارمزان رنده شده و مقداری جعفری را روی پاستا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و از طعم لذیذ این غذا لذت ببرید.
[ad_2]