[ad_1]
راروـ سالادها از محبوبرین و متنوعرین رکیبات ایی در سراسر آن ستند ر نوان ا سرو م؛شو اما لی از نها دلیل رکیباتی دارند، میوانند نوان اصلی در مورد استفاده رار رند. سالادها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنیهایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل، آبمو، آبغوره و… تشکیل میشوند که معمولاً به صورت سرد سرو میشوند و میتوانند علاوه بر مواد غذایی مانند گوشت، حبوبات پخته شده، گوشت، گوشت و… نر و…
ارش رارو، سالاد اِزمه (ezme) سالاد ازمه معمولا ند است و در رکیه در نار انواع اب سرو میشود. اما این سالاد نهایی و مراه ا نان ست ده نیز سیار لذیذ است. منین وعده غذایی مناسب رای اهواران و رژیم غذایی است اهش وزن دارند. در ادامه مطلب رز سالاد ازمه مراه ا نکات مهم و وت و نهای
مواد لازم رای سالاد آزمون
وجه رنگی دار: دد
از: دد
سیر:
لفل سبز رشی: دد
لیمو: عشق اخوری
ری ازه: دسته
ر انار ملس ا رب وجه رنگی: عشق مرباخوری
روغن ون: عشق اخوری
لفل دلمهای رمز: دد
سماق: اشق مرباخوری
نمک و لفل رمز: میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به لفل دلمهای
لفل دلمه های سبزیجات رخاصیت است مصرف ن رای مامی افراد ویژه ودکان وصیه ده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، رد و رمز است رنگ سبز نم ویتری دارد. فلفل دلمهای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کمخونی، محافظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است.
لفل دلمه های رستگی هایی وجود دارد. لفل دلمهایی ار رجستگی در ر ود دارند ماده ستند. لفل دلمه های ماده ر م است و م رینی دارد. نابراین رای انواع سالاد و امخواری مناسبر از لفل نر است. لفل دلمهای سه رستگی در ر ود دارد، نر است. متری دارد و ندتر است. رای ا ن از ن استفاده میود و در اربردیر است. رعکس لفل دلمه های مواد د از دادن و اصلاً لخ نمیود و وشمزه اقی میمند.
نکات مربوط به روغن ون
روغن و دلیل ارزشی الایی دارد، در رژیم غذایی سیاری از افراد از ایگاه ویژه رخوردار است. اما از نجا مت روغن ون الص الاست، معمولاً در نگام رضه در ازار روغنهای معمولی مخلوط ممول ملوط . درنتیجه از ن استه میود؛ نابراین سانی دنبال رید روغن ون ستند، خاصیت میرسند ور روغنون اصل را می سازند. البته الص ودن روغن ون ندان سادهای نیست. ا این الارشناسان رای روغن ون اصل سه روش را رح ل داده اند:
– رای انتخاب روغن مرغوب، ر است اول ن را وید. روغن ون وب اید وی میوه ون، سیب ا لف ازه مربوط به نوع و مان رداشتن است. نابراین اگر وی لز احساس ردید، روغن نامرغوب ا اسد است.
– روش دوم رای روغن ون اصل این است که ن را د. اگر عشق روغن ون را در دهان ودریزد و در دهان رخانید نحوی لوی ما سوزد. در موارد افراد دلیل ندی از د روغن سرفه میافتند. درست از دقیقه مزه لخی و ندی از ن میرود و وشمزه مود. من که رد ا وردن این روغن در دهان ود احساس ربی نمیدن. ا وردن روغن ون اصل در ابتدا احساس رینی و در انتهای احساس لخی و سوزش واهید داشت.
– روش دی رای روغن ون اصل رنگ ن است. رنگ روغن ون اید رد مایل سبز اشد. رنگ روغن ون کیفیت مناسبی رای ن روغن نیست. را راحت میوان در ن لب رد.
نکات مربوط به
اگر واهیم ور مختصر در مورد اربرد انواع ازا وضیح دهید، اید از رد معروفین و آناد. این از رین نه رای و است. از سفید ملایمتری نسبت به دارد. از نظر اربرد ریباً مثل رمز است و نمی شود را ام ورد و ا در سالادها و دیپا از ن استفاد. این از رای اهای مکزیکی م رین نه است. ا رمز نسبت از سفید و رد ر ری دارد و اطر رنگ ایش میوان از ن رای ن اب ا اکرد. لاوهر این رای ابی ردن، سالاد و ساندویچا م انتخاب مناسبی است. ای رمز اندازه افی ر و ما نمی دهند؛ نابراین رای و معمولاً مورد استفاده رار نمیرنند.
ر سالاد آزمون
1ـ ابتدا وجه ها را وست نید؛ سپس ا اقوی وجه ها را ورت لی ریز (درحد سالاد رازی) رد نید. وجهای د را داخل افیریند و ند د ر نید ا اضافه وجهها ده ود.
لفل رشی، لفل دلمهای، از و سیر را م
۳ ـ داخل یک کاسه روغن زیتون را همراه با آبلیمو، رب گوجه یا رب انار ملس، سماق، نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. الا سس ماده را مواد رد ده اضافه نید. وجهای رد ده را مواد نهایی اضافه نید و وب م نید. در این مرحله سالاد ازمه وشمزه ما ماده است میوانید ن را داخل رف سرو د و نوش آن نید.
نکات مهم رای سالاد آزمون
نکته مهم رای سالاد ازمه ریز رد دن مواد ن است. نگام ردن ایده نهایت دقت را داشته ام مه مواد لی ریز رد وند؛ منین موانید مواد این سالاد را داخل دستگاه اسازریند؛ اما ایی سالاد ازمه این مواد ورت دستی و لی ریز رد وند.
این سالاد معمولا ورت ند میشود. اگر ا ند مشکلی مشکلی، میزان لفل رشی و لفل رمز مواد را ر نید منین میوانید از لفل رمز ابی م استفاده نید.
مواد سس این سالاد را میوانید اتوجه ائقهان م و اد نید.
ما وجه را د از رد دن داخل افیریند ا علاوه بر ن ده ود؛ اما رگز وجه را دست ار ندهید.
[ad_2]