رمز ملی؛ تمام آنچه نیاز است بدانید

[ad_1]

معاون فناوری های نوین بانک مرکزی در تشریح جزئیات ارز دیجیتال ملی گفت: هدف از طراحی ارز رمزنگاری شده در بانک مرکزی تبدیل اسکناس به موجودی قابل برنامه ریزی و برنامه ریزی است و طی این فرآیند پول تبدیل به یک نهاد قابل برنامه ریزی و برنامه ریزی شده است. موجودیت هوشمند.”

به گزارش ایسنا، مهران محرمیان که در یک برنامه تلویزیونی حضور داشت، با اشاره به تاریخچه ایجاد ارزهای رمزنگاری شده، گفت: نزدیک به 12 تا 13 سال است که روند جدیدی به نام ارزهای دیجیتال در حوزه پولی دنیا به وجود آمده است، اما اینها جدید به دلیل اینکه مرزها برجسته ترند، بنابراین به عنوان ارزهای دیجیتال شناخته می شوند.فلسفه اصلی ارزهای دیجیتال مبتنی بر تمرکززدایی است؛ به عبارت دیگر، فضای جدیدی را در حوزه پولی و سایر زمینه ها با مرکز اعتماد عمومی منعکس می کند. به جای اینکه مانند موسساتی مانند بانک مرکزی، ارزش بر اساس ترجیحات مردم جایگزین آن شود.

وی افزود: در این حوزه بیشترین هدف موسساتی است که مردم برای رفع مشکلات خود به آنجا مراجعه می کنند و یکی از آنها بانک مرکزی است. هر پولی که در هر کشور رد و بدل شود به اعتبار بانک مرکزی آن کشور ارزش گذاری می شود. به عبارت دیگر، تمام اسکناس‌های معمولی، سکه‌ها و سایر اقلام مرتبط در صورتی که بانک مرکزی نباشند، کاهش می‌یابند.

به گزارش بانک مرکزی محرمیان گفت: برعکس فضایی ایجاد شده که منجر به تمرکززدایی شده است. یعنی بانک مرکزی از آن ارزها حمایت نمی کند و ارزش فیزیکی و حمایتی ندارد. طبیعتاً در چنین فضایی، بانک‌های مرکزی سال‌ها واکنش منفی به ارزهای رمزپایه داشتند و همزمان به بررسی موضوع می‌پرداختند. چرا که موضوع حاکمیت پولی در هر کشوری تهدیدی برای قرمز آن کشور محسوب می شود.

این مقام بانک مرکزی در تشریح راهکارهای فنی بانک‌های مرکزی در مواجهه با ارزهای رمزپایه گفت: اما پس از مدتی چشم‌اندازی در بانک‌های مرکزی شکل گرفت و بانک‌های مرکزی از این فناوری و برخی ویژگی‌های آن استفاده می‌کنند. از دست دادن. حاکمیت.” یک مفهوم جدید را معرفی کنید. بر این اساس، اگر ارزهای سنتی را یک سر طیف و ارزهای رمزپایه را در سر دیگر در نظر بگیریم، ارزهای رمزنگاری شده ارزهای دیجیتال بانک مرکزی در وسط این دو طیف قرار دارند.

معاون فناوری های نوین بانک مرکزی در تشریح ویژگی های ارزهای رمزنگاری شده بانک مرکزی گفت: ارزهای رمزپایه مرکزی به اندازه ارزهای دیجیتال بدون پشتیبانی نیستند. در حال حاضر 90 بانک مرکزی پروژه هایی را در مورد ارزهای دیجیتال بانک مرکزی تعریف کرده اند که برخی از آنها در دست بررسی هستند، برخی دیگر مقررات تصویب کرده اند و آماده ارائه ارزهای دیجیتال هستند، برخی نیز ارسال اولیه و آزمایشی را آغاز کرده اند. رمز عبور در برخی کشورها و افراد آن کشورها فعال است. می تواند از رمز عبور در سراسر کشور استفاده کند.

وی یادآور شد: این نشان می دهد که چنین روندی در دنیا وجود دارد و ما در ایران از چند سال گذشته مطالعاتی را در این زمینه آغاز کرده ایم و از سال 1399 وارد حوزه مقررات گذاری شده ایم. جالب اینجاست که ارز دیجیتال نه تنها بعد فنی بلکه دارای ابعاد نظارتی، اقتصادی، ارزی، ریالی و به ویژه حقوقی است که همه اینها توسط بانک مرکزی و در نهایت پس از جلسات ویژه منظم، مورد ارزیابی قرار گرفته است و آیین نامه ارزهای دیجیتال دو هفته ای به تصویب رسید. پیش از این توسط شورای پول و اعتبار

دکتر محرمیان در خصوص اجرای ارز رمزنگاری شده توسط بانک مرکزی گفت: از زمان تصویب آیین نامه، با توجه به اینکه تغییراتی در قوانین در زمان تصویب وجود دارد، فرصتی برای اعمال آن تغییرات در مسائل فنی وجود دارد و بانک های شرکت کننده تا چند ماه دیگر رمزهای عبور بانک مرکزی را به صورت آزمایشی در اختیار عموم قرار داده و در اختیار عموم قرار خواهیم داد.

ارز دیجیتال مانند واحد پول صرافی است

وی در توضیح تفاوت ارزهای دیجیتال با ارزهای رمزپایه معمولی گفت: در بسیاری از موارد، زمانی که مردم نام یک ارز دیجیتال را از بانک مرکزی (ارز رمزنگاری شده) می‌شنوند، تصوری شبیه به رمزنگاری پیدا می‌کنند. لازم به ذکر است که ارز رمزنگاری شده در سراسر جهان مبتنی بر بیت کوین و پشتیبانی نشده است و نیازی به استخراج ندارد. همه ارزهای رمزنگاری شده در جهان قابل برداشت نیستند، اما بیت کوین محبوب ترین ارز دیجیتال است. البته انتشار ارزهای رمزپایه مانند ریال در انحصار بانک مرکزی است. بسیاری از مردم فکر می کنند که ارزهای دیجیتال، مانند سایر سکه هایی که می توان سرمایه گذاری کرد، باید تاکید کنم که اینطور نیست زیرا هیچ کس پولی را سرمایه گذاری نمی کند. به عبارت دیگر، ارزهای رمزنگاری شده، مانند برات، دارای قدرت تخلیه و وسیله پرداخت هستند.

معاون فناوری های نوین در تشریح نحوه عملکرد ارزهای دیجیتال گفت: وقتی اسکناس بین افراد رد و بدل می شود، شخص ثالثی وجود ندارد. به عنوان مثال، شما در شهر دیگری هستید و در ازای خرید محصول باید از یک حساب به حساب دیگر پول انتقال دهید و برای این کار به واسطه نیاز دارید. وقتی در مورد ارزهای رمزپایه صحبت می‌کنیم، هیچ واسطه‌ای وجود ندارد، به عبارت دیگر، همان اسکناس‌هایی که بدون حضور شخص ثالث بین افراد رد و بدل می‌شود، در اینجا هم همین اتفاق می‌افتد، با این تفاوت که در بستر دیجیتال و لحظه‌ای اتفاق می‌افتد.

چگونه از ارز دیجیتال استفاده کنیم؟

وی در توضیح کارکرد ارز دیجیتال بانک مرکزی مثال زد: کارت بانکی که در اختیار ماست خود پول نیست و در واقع ابزار دسترسی ما به پول موجود در حساب الکترونیکی است. هر اتفاقی برای بانک بیفتد، پول شخص در بانک سپرده می شود. اما رمزی که داخل گوشی داریم بانک را به عنوان شخص ثالث و واسطه ای که اجازه انتقال پول را می دهد حذف می کند و همان پول و اسکناس هایی که در جیب ما هستند می توانند به صورت الکترونیکی منتقل شوند. برو.

محرمیان گفت: شهروندان در نگهداری پول و درآمد خود به اشکال مختلف مختار هستند و عموماً مردم ترجیح می دهند از ترکیبی از انواع دارایی ها (اسکناس، طلا، حساب های بانکی و …) استفاده کنند. کریپتوکارنسی در واقع گزینه جدیدی را به امکانات شهروندان برای نگهداری دارایی ها اضافه می کند و مردم می توانند بخشی از پول خود را به صورت ارز دیجیتال نگه دارند و هر کسی می تواند به بانک مراجعه کرده و ارز دیجیتال را در کیف پول الکترونیکی خود دریافت کند. همچنین، بسته به نوع کیف پول (کیف پول تجاری یا شخصی) تعداد رمزهای عبور در کیف پول متفاوت خواهد بود.

قائم مقام وزیر فناوری های نوین در خصوص مسائل نظارتی مربوط به ارزهای دیجیتال گفت: موضوع نظارت و رهگیری وجوه در رابطه با ارزهای رمزنگاری شده به ویژه ارزهای رمزنگاری شده بانک مرکزی به دقت مورد توجه قرار گرفته است. در واقع طراحی به گونه ای است که می توان وجوه را با دقت ردیابی کرد و حتی در صورت سرقت اطلاعات رمز واقعی و هک گوشی های هوشمند توسط سارقان و هکرها، امکان ردیابی و در نتیجه بالاترین سطح امنیت وجود دارد. رمزهای ریالی در مقایسه با اسکناس و حتی نقل و انتقالات الکترونیکی وجوه قابل تصور در نظر گرفته شده است.

محرمیان در پایان تاکید کرد: هدف از طراحی ارز رمزنگاری شده در بانک مرکزی تبدیل اسکناس به موجودی قابل برنامه ریزی و قابل برنامه ریزی است و ما برای آن از اصطلاح پول باز استفاده می کنیم. این فرآیند به وجود هوشمندانه ثروت منجر خواهد شد. به عنوان مثال، زمانی که شخصی تسهیلاتی را در قالب ارز دیجیتال به دست می‌آورد، به بانک و وام‌دهنده این امکان را می‌دهد تا مبلغ مورد نظر را در جایی که هدف آن است، سرمایه‌گذاری کنند. اما در مورد اسکناس و سایر روش‌های انتقال وجه، این ردیابی هوشمند برای تسهیل‌کننده و سیاست‌گذار امکان‌پذیر نیست. به عبارت دیگر، رمز ارز فضایی نوآورانه در بخش پولی ایجاد می‌کند و بانک‌های مرکزی جهان در حال حرکت به سمت استفاده از قابلیت‌های آن هستند.

[ad_2]

Charlie Ray

نرد سفر. علاقه مند به موسیقی. بشارت دهنده توییتر. متعصب بیکن کاوشگر Wannabe. دانشجو. گیک وب دوستانه. تمرین کننده آبجو آماتور. ارتباط دهنده.

تماس با ما