[ad_1]
سیاستها و افراد وابسته به احزاب و جریانهای مختلف در عراق و نقیضی درباره عقاید تصمیمگیری برای تصمیمگیری در مورد تصمیمگیری برای تصمیمگیری برای تصمیمگیری در جریان رهبر جدید صدر مبنی بر تصمیم دوشنبه برای رئیسجمهور جدید عراق و برخی تصمیمگیریهای این جمهوری را با فشارها بر هم پیمانان کرد و سنی جریان دارد. صدر مرتبط میدانند و برخی نیز از وجود اختلاف میان این جریان با کردها و سنیها و مشروط کردن جریان همراهی صدر در مسیر تشکیل دولت به حضور هماهنگی شیعیان عراق توسط آنها حرف میزنند.
به گزارش ایسنا، العربی الجدید در گزارشی درباره تصمیمات اخیر مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق مبنی بر جلسه دوشنبه برای تعیین رئیس جمهور جدید این کشور نوشت: 48 ساعت مانده به تاریخ تعیین شده برای جلسه پارلمان عراق به تعیین رئیس جمهور ریان در میمی ر منتظره از لیق وهای ل دولت و ریم این لسه ر داد.
اطلاعات د و نقیض درباره استفاده از این میم
اطلاعات د و نقیضی دربار سفر این میم وسط ریان در راق مطرح ده است. تفسیر اول از تصمیم تصمیم گیری، این است که مقتدی صدر در نتیجه فشارها بر احزاب کرد و سنی و حمایت آنها را از یک حزب شیعه در مقابل احزاب شیعه دیگر و منزوی کردن هماهنگی شیعیان عراق این تصمیم را ایجاد کرده است.
دیگر معتقدند که جریان صدر درصدد به تعویق انداختن موعد تعیین رئیس جمهور عراق تا زمان بررسی شکایات مطرح شده علیه هوشیار زیباری، نامزد حزب دموکرات کردستان عراق برای تصدی پست ریاست جمهوری جمهوری است.
در صورتی که جلسه فردا (دوشنبه) برای انتخاب رئیس جمهور تشکیل شود، عراق در شرایط بحرانی فعلی با اولین قانون اساسی، آخرین بار خواهد بود، چراکه فردا مهلت انتخاب رئیس جمهور جدید است و 30 روز از برگزاری اولین جلسه جدید میگذرد.
در همین حال، یکی از اعضای جریان صدر عراق در گفتگو با العربی الجدید گفته است که فشارهای زیاد بر احزاب سیاسی کرد و سنی به ویژه پس از اظهارات اخیر عمار الحکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق و درخواست او از احزاب کرد و سنی برای عمل. مسئولیتشان دربارات اختلافات میان احزاب
این منبع احزاب سنی کرد و در حال حاضر حاضر توافق و حضور هماهنگی شیعیان عراق با جریان صدر یک دولت را مطرح کرد و همه پیشنهادات مطرح شده علیه آنها مبنی بر تقویت حزب یک شیعه بر حزب دیگر در بحرانی کنونی را رد می کنند. .
این و ریان در ادامه داد: امات اخیر مقتدی در راستا
وی همچنین گفت که این تصمیم مقتدی صدر قطعی نیست و ممکن است که او پیش از جلسه فردا در تصمیمش بازنگری کند، اما این اتفاق مستلزم تضمین هایی از سوی احزاب کرد و سنی مبنی بر حمایت از تشکیل دولت اکثریت ملی حتی بدون حضور و مشارکت در اطراف. ماهنگی آن و مچنین امضای وافق ا ریان در رای ل راکسیون اکثریت ارلمان است.
اختلافات میان در اِردا و snapkoma
در همین حال، علی الفتلاوی، عضو ائتلاف «الفتح» عراق در این باره گفت که حاکی از وجود اختلاف میان مقتضی صدر و دموکرات کردستان عراق و ائتلاف اکثریت موجود ملی، (متشکل از ائتلاف های تقدم و عزم) است و ممکن است که باشد. دلیل میتوان به این اختلاف نظر اشاره کرد.
الفتلاوی افزود: تقویت هماهنگی درصدد ارتباط با جریان صدر به منظور تکمیل مذاکراتی است که هدف آن تشکیل یک فراکسیون بزرگ میان دو طرف و تشکیل یک دولت توافقی است که همه احزاب شیعه را هم میآورد و هیچ حزبی را در برابر سیاستهای سیاسی تحت تأثیر قرار نمیدهد. آشیه میراند.
اللاوی مچنین اسرار مقتدی در ر ریم لسه ارلمان ممکن است احزاب د و سر را در ر ر ا ا ا. راکه نمی توانم روند سیاسی راق را در روه میم و رار داد و ممکن است
جاسم محمد جعفر، عضو ائتلاف دولت قانوني نيز تصويب شده است: تصميم صدر پس از آن تصميم گرفته شده است، احزاب كرد و سني تاكيد كرد كه بدون حضور هماهنگي شيعيان جريان ص را در ادامه مسير تشكيل دولت همراهي نمي كنند. دلیل دیگر این است که این میم نیز سوم اثیرگذار در ارلمان را ارچوب ماهنگی آن و مپیمان د.
وی میگوید: این تصمیم مقتدی صدر ثابت کرد که جریان مطبوعش بدون متحد کردن احزاب شیعه قدرت تشکیل دولت اکثریت را ندارد و به همین دلیل ما به همسو مواضع و مذاکرات تکمیلی با جریان صدر ادامه میدهیم تا پیش از برگزاری جلسه تصمیم گیری به توافق دست یافته. و رئیس مهور دید را وافق ن نیم و مانع از ورود راق لأ انون اساسی ویم.
اما مهدی د الکریم از رهبران دموکرات ردستان راق اعلام رد اختلا میان ردا ا ریان در وجرد.
وی در این ار ریح رد: اختلافاتی میان ائتلاف سهجانیه مم مقتدی در رای ما م افلگیر ننده ود و ما از دلیل ن اطلاعی نداریم، اما ایشان ماس می ارزند.
[ad_2]