[ad_1]
برخی از عادت های بد در زندگی ما خطر حمله قلبی را افزایش می دهد که در ادامه با آنها آشنا خواهیم شد.
به گزارش Best Life، بسیاری از مردم بر این باورند که بیشتر بیماری ها ناشی از ژنتیکی است که ما از والدین خود به ارث می بریم.
این تا حدودی درست است، اما نه در حدی که اثرات عادات بد سبک زندگی را برای سلامتی نادیده بگیریم. در اینجا ما در مورد شش عادت از این قبیل در سبک زندگی خود می گوییم که خطر حمله قلبی را افزایش می دهد.
1. صبحانه نخورید
صبحانه یک وعده غذایی بسیار مهم است – می تواند روز شما را خوب کند یا آن را خراب کند. صبحانه انرژی لازم برای شروع روز را به ما می دهد و فشار خون را کنترل می کند. بر اساس تحقیقات، کنترل فشار خون تاثیر مستقیمی بر سلامت قلب دارد.
، بی حرکت
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که ساعات زیادی در روز (بیش از 5 ساعت) را صرف تماشای فیلم یا گشت و گذار در اینترنت می کنید، پس کم تحرک هستید. بیش از 42 درصد از بزرگسالان در ایالات متحده بی تحرک هستند که آنها را در معرض خطر حمله قلبی قرار می دهد.
3. بیشتر از گوشت قرمز بخورید
مصرف زیاد گوشت علاوه بر افزایش اسید اوریک خون باعث افزایش چربی خون و همچنین چاق شدن کبد می شود. افزایش چربی بد خون که همان کلسترول است، عروق را مسدود می کند و در نتیجه خطر حمله قلبی را افزایش می دهد.
4. سیگار کشیدن
در واقع، سیگار نه تنها به ریه ها بلکه به کبد، قلب و عروق نیز آسیب می رساند. سیگار، از جمله سیگار کشیدن، می تواند باعث گرفتگی و گرفتگی عروق، درد قفسه سینه، حمله قلبی و درد قلبی شود.
5. طرفدار مادام العمر شیرینی
مصرف زیاد شیرینی ها در روز باعث افزایش فشار خون، التهاب، دیابت، اضافه وزن و کبد چرب می شود که هر کدام به تنهایی برای افزایش خطر حمله قلبی کافی است. همین نتیجه با خوردن غذاهای چرب و غیر مغذی حاصل می شود.
6. افسردگی درمان نشده
افسردگی فقط یک روحیه بد نیست. همانطور که افسردگی بر سلامت روان ما تأثیر می گذارد، سلامت جسمی ما را نیز تحت تأثیر قرار می دهد و سلامت قلب ما را به خطر می اندازد.
این افکار خطر حمله قلبی را افزایش می دهد و منجر به افزایش تولید هورمون یا افزایش فشار خون می شود. سایر نوسانات خلقی مانند اضطراب، عصبانیت و ترس می توانند اثراتی مشابه افسردگی داشته باشند.
[ad_2]