[ad_1]
رارو- لب دید لمی میوید آن راه ری اهراً آنونی رای مولکولهایی است ا م ر د می د می وی این ررسی دید از ابرای م و مولکولی نیترال ا، مولکولهای لی ستند لوکهای سازنده مولکولهای روری رای ات را ل میدهند.
ارش رارو، مؤلفههای رشد مولکولهای پریبیوتیک (مولکولهای دخیل در پیدایش حیات) در مرکز کهکشانی، بهویژه مولکولهای مرتبط با RNA، پیامدهایی برای درک ما از پیدایش حیات در کیهان و در روی زمین شناسایی شدهاند. ویکتور ریویلا، اختر شناس شورای ملی تحقیقات اسپانیا و موسسه ملی فناوری هوافضای اسپانیا توضیح داد: «در این مکان ما نشان میدهد که شیمی است که در محیط بین ستارهها اتفاق میافتد، بهطورکلی نیتریلهای متعددی را قادر میسازد که پیش سازهای مولکولی ایجاد کنند. RNA ستند.
ونگی دایشات ر روی مین رازی است دانش دت مشتاق ن ستند. این اطلاعات سرنخا مهمی رای سیارات راخورشیدی دست می دهد به احتمال زیاد هرگز به طور مستقیم در این خصوص از زمین به دست نمیآورم، اما میتوانم سرنخهای بیشتر و بهتری را از جاهای دیگر جمع آوری کنیم تا بفهمیم این کار چگونه انجام شده است. از سؤالات مطرح شده این راضیه در وص منبع مولکولهای ری وتیک RNA مانند نیتریلها است. ا نها از ابتدا روی مین وند این که از ا ا سارا و سیارکا ورده ده اند
ما میدانیم منظومه مسی داخلی، از مله مین، در اوایل اریخ ود در معرض دور مباران دد ااا. ما مچنین مولکولهای ری وتیکی را ر روی ابا، دنبالهدارا و سیارکایی در اطراف منظومه منظومه مد، س دنبالهدارها. اما ابها، دنبالهدارها و سیارکا نها را از ورده اند؟ دانشمندان میویند احتمالا از مان ابرهایی سیارکا و ستارها از ن ل ده اند. هنگامی که یک ستاره از قسمتی از این ابرها تشکیل می شود، باقی می ماند ابر به شکل دهی چیزهای دیگری مانند سیارات، دنباله دارها، سیارک ها، سیارات کوتوله و … در یک منظومه سیاره های ادامه می دهد.
دانش میویند ابری منظومه مسی را وجود ورد مدت است از ن رفته است، اما مرکز آن ار اا منمندان در این منطقه در این منطقه ابر اص نام G+0.693-0.027 سیار مهم است. نوز دال ر ل ستاره در نجا وجود ندارد، اما دانشمندان ر این اورند
ریویلا : «محتوای میایی G+۰.۶۹۳-۰.۰۲۷ این دان معناست مطالعه ن میوانندنش مهمی در مواد موجا در سابی دکتر از دو لسکوپ رای مطالعه نوری از این ابر مید استفاده می کند. نامی ناصر ا مولکولهای اصی نور را سیر این وط و انتشار میوانند از اشد، اما میوان ن رای
ریویلا و همکارانش با مطالعه و تجزیه و تحلیل و تجزیه و تحلیل ویژگیهای انتشار G+0.693-0.027 از نیتریلها از جمله اسید سیانیک، سیانوآلن، پروپارگیل سیانید و سیانوپروپین را شناسایی کردند. مشاهدات لی نیز وجود سیانوفرمالدئید و لیکولونیتریل را د رده ود. این نشان میدهد که نیتریلها از فراوانترین عناصر شیمیایی در کهکشان راه شیری هستند و اصلیترین بلوکهای سازنده RNA را میتوان در ابرهایی یافت که ستارگان و سیارات را به دنیا میآورند.
اِ این مه، میویند نوز مولکولهای لیدی م دهای وجود دارند سختی میوان رایی ارد. نوان مثال ما میدانیم منشاء و روی مین احتمالا نابراین دانش نوز معماهای اسخ ادی رای رایند ل ری ات در رو دارند. درک اینکه ونه لیپیدا میوانند از ساای سادهر موجود در محیط ن ستارهای ل وند، از ایات. این در مجله مرزها در نجوم و علوم فضایی منتشر شده است.
منبع: sciencealert
رجمه: مصطفی رفی-فرارو
[ad_2]