[ad_1]
رارو- اریای ا اریخ وبکلی در جنوب ترکیه که در سال 2017 کشف شد، به باور باور به صورت نمادین حکایت از برخورد ویرانگر دنباله دار به زمین است که با توجه به قدمت این آثار در حوالی 13000 سال پیش رخ داده باشد. پژوهشگران در آن زمان، این آثار را به دوره یخبندان درایاس جوان ربط دادند که در همین دوره زمانی رخ داد، اما هیچ شواهدی در آن زمان یافت نشد، امری که اکنون به نظر می رسد در حال حاضر می شود.
ارش رارو، دانش در اکتشاف دید واهدی دست افتند نشان این وفان اُفان رقابت میرد دایناسورها را از ن رد، و احتمالاً از د. در واقع س ا ر خوردن این اجرام سمانی
آدریان ملوت از دانشگاه کنزاس که در سال 2018 مطالعه ای را در مورد جزئیات این رویداد فاجعه بار انجام داد، گفت: «فرضیه این است که یک دنباله دار بزرگ تکه تکه شده و تکه های آن با زمین برخورد کرده و باعث این فاجعه شده است. علائم شیمیایی مختلف مانند دی اکسید کربن، نیترات و غیره، همه نشان می دهد که 10 درصد از سطح زمین یا حدود 10 میلیون کیلومتر مربع (3.86 میلیون مایل مربع) توسط آتش سوزی های بزرگ پوشانده شده است. »
برای بررسی سوزیها و شوک این رویداد بزرگ، تعداد زیادی آتش نشانگر ژئوشیمیایی و ایزوتوپی از 170 سایت از بیش از سراسر جهان، با مشارکت تیمی متشکل از 24 دانشمند، اندازه گیری شد. از تحلیلهای انجام شده روی الگوهای سطوح گردها بود که نشان میداد جنگلهای کاج پیدا میکردند و میشدند تا بعد از آنها جای خود را به درختان صنوبر دادند، یکی از گونههای متخصص در آن زمینهای پوشیده از بایر است. بالاترین پلاتین که در سیارک ها و دنباله دارها یافت می شود و سطوح بالای گرد و غبار نیز در نمونه های مورد تجزیه و تحلیل و تحلیل ارزش ها، در کنار افزایش ذرات معلق در مشاهده هواهایی که با مقدار زیادی زیست توده در حال سوختن مرتبط است.
آن م اطرنشان رد در ریان این رویداد رهنگ ری ن ا رایط سختی روبرو د و در نتیجه معیت اهش افت. ملوت میوید:
این تیم تحقیقاتی فرضیهای مطرح میکند که چنین ضربهای از قطعات دنبالهدار و طوفان آتش متعاقب آن، مسئول یخبندانی است که دوره دوره «درایاس جوان» شناخته میشود. این ر نسبتاً وتاه در دمای سیاره، در ابتدا دلیل ر ریانهای اقیانوسی لقی مید. دانش آموز ندین سال است در ال ستند ا رخورد دنباله دار اعث این رویداد درایاس وان ده ده در واقع سیاری از مطالعه دنبال رضیه رضیه دار موافق،
با بررسی متقاطع این حجاری ها با شبیه سازی های کامپیوتری منظومه شمسی در آن زمان، محقق در سال 2017 پیشنهاد کردند که این حکاکی ها می توانند رفتار کنند که در حدود 10950 سال قبل از میلاد اتفاق افتاده است که تقریباً همزمان با شروع عصر یخبندان درای جوان است. این عصر یخبندان کوچک که حدود 1000 سال به طول انجامید، دورهای حیاتی برای بشریت در نظر گرفته می شود، زیرا در آن زمان و اولین تمدن های کشاورزی به وجود آمدند که به طور بالقوه در پاسخ به آب و هوای سرد جدید بود. این دوره مچنین ا انقراض ماموت مالو مرتبط است.
اما معمولا درایاس وان و امل مورد مطالعه رار رفته است، دقیقاً مشخص نیست اعث این دوره ده است. رخورده دار از رضیها اصلی است، اما متوجه شده است که از رخورد دنباله دارا گروهی از دانشگاه ادینبورگ در بریتانیا میگویند این کنده کاریها که در قدیمیترین معبد شناختهشده جهان، گوبکلی تپه در جنوب ترکیه یافت شده، شواهد بیشتر میدهند که دنباله دار باعث ایجاد درایاس جوان شده است.
در اریای روی ستونهای این مجموعه استانی نان این نمادها برای مدت طولانی گروه فلک را متحیر کرده بود، اما دانشمندان در نهایت دریافتند که آنها در واقع با شکلی از نجومی مطابقت دارند و از قطعات دنباله دار را نشان می دهند که به زمین برخورد می کنند. ور میود ویری از مرد دون سر ر روی ن نمادی از اجعه انسانی و لفات استرده در این رخورد. برای اینکه بفهمند آیا آن برخورد دنباله دار واقعاً اتفاق افتاده است یا نه، از مدل های کامپیوتری برای مطابقت با الگوهای ستارگان روی کرکس در یک تاریخ خاص استفاده و شواهدی که مورد بحث را در حدود 10950 قبل از میلاد مسیح پیدا کرد. رچند دانش آموز اطرنشان ردند این اریخ میوان ا سال لوتر اتر نیز اشد.
این آثار پیشاتاریخی بسیار شگفت انگیز از تحقیقات را به این واداشت تا با جدیت بیشتر به جستجوی آثار این برخورد بگردند و حالا یک آتش از تحقیقات آثاری از گروهی سوزی در بیش از 10 درصد مساحت زمین را می توان یافت که می تواند با این برخورد آسمانی و آسمانی باشد. متعاقب ن ندان دوره درایاس وان مرتبط اشد. ارت دیگر، دود سال ا از دنباله دار مین رخورد رد باعث افرای رگی د مداحتل می شود. آمد اولیه این رخورد و وفان این امر مینه رای دوره ندان درایاس وان راهم رد رای میشه رهنگ و مدنه ری را دگرگون
منبع: sciencealert
رجمه: مصطفی رفی-فرارو
[ad_2]