طرز تهیه کیک سیب و دارچین; طعمی منحصر به فرد را تجربه کنید

[ad_1]

سرآشپز پاپیلون – وب سایت استایل: کیک سیب و دارچین یکی از کیک های خوشمزه و خوش عطر است که طرفداران زیادی دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک بی نظیر را به شما آموزش دهیم.

کیک سیب و دارچین

مولفه

  • آرد: ۲ پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • ماست: 1 پیمانه
  • سیب: 3 عدد
  • کره: 50 گرم
  • روغن مایع: 1/2 فنجان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری در هر سر
  • شکر: 1 پیمانه

کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین

نحوه تهیه

1. کره را در ظرفی آب کرده و شکر و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن خوب بزنید تا رنگ آن روشن شود.

، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را با همزن کمی بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ وانیل و نصف پودر دارچین را اضافه کنید و دوباره با همزن مخلوط کنید.

3. کشک را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

4. آرد و بکینگ پودر همه منظوره را با هم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم تا سبک شود و با همزن دستی کم کم مواد را با هم مخلوط می کنیم.

5. قالب را چرب کنید و کف آن را کاغذ روغنی بگذارید (قطر من 24 سانتی متر بود) مواد کیک را داخل قالب بریزید.

6. سیب ها را از قبل بشویید و اگر می خواهید پوست بگیرید و سپس برش بزنید، برش ها نباید خیلی ضخیم یا خیلی نازک باشند.

7. مواد کیک را داخل قالب بریزید چون مواد این کیک کمی سفت است. مواد را با لیسک به خوبی پخش کنید و برش های سیب را روی کیک قرار دهید. برش های میانی باید به اندازه ای نازک باشند که به هم خم شوند و به شکل گل درآیند.

8. بعد از آماده شدن همه برش ها، پودر دارچین باقیمانده و یک قاشق چایخوری پودر قند را روی سیب ها الک کرده و قالب را در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت یک ربع قرار دهید.

9. پخت این کیک حدود 50 دقیقه تا یک ساعت زمان می برد، بعد از 50 دقیقه خوب است با خلال دندان چک کنید.

کیک سیب و دارچین

[ad_2]

Mckenzie Elliott

عاشق عمومی قهوه. مزاحم خشمگینانه فروتن. Wannabe tv متعصب. حرفه ای موسیقی آزاد. بت نوجوان آینده.

تماس با ما