ر رشی لبالو ازاری در منزل

[ad_1]

راروـ رشیا ازجمله مخلفات وشمزهای ستند در نار وعده های ایی سرو میلا و نوع الایی دارند. ل اصلی ر معمولا اییز است. ولی رخی از رشیها ستند میوان مواد مورد استفاده نها را در مه ول سال رد. ر لبالو از انواع رشیای لی است میوانید ا روع ل ابستان و رسیدن میوه لبالو ن ری.

ارش رارو، رشی لبالو دلیل داشتن لبالوی ازه سیار وشرنگ است؛ منین رشی وشمزه و ر اصیتی است؛ ماراین ا ل این میوه وشرنگ و وشمزه مام نشده است، دست در ادامه این مطلب رز رشی لبالوی انگی مراه ا نکات مهم و وت و نهای مربوط می شود

مواد لازم رای رشی لبالو

لبالو: لو
سرکه: لیوان
وش: لیوان
ر: عشق اخوری
نمک: عشق اخوری سرپر

نکات مربوط به مواد اولیه

لبالو

لبالو و واص انگیز ن

لبالو میوه رش و وشرنگ ل ابستان سرشار از ویتامین c و املاح معدنی، سدیم، منیزیم، مس، روی و اتسیم لبالو دارا نتی اکسیدان الایی است و در ونسازی نقش سیار مهمی رای دن دارد. این میوه مچنین رای درمان رماتیسم مفید است و از نجا از مهم واص لبالو اهش ار و لظت ون است. لظت ون لخته دن ن میانجامد درنهایت احتمال روز سکته های لبی و مغزی را افزایش می دهد. مین دلیل درمان لظت ون مهم الایی دارد.

امله لائم اا لظت ون میوان رای ر لبالو ر است از لبالوی ازه استفاده نیست؛ همچنین می‌توانید در فصل تابستان که میوه‌های آلبالو فراروان است، به میزانی که می‌خواهید این میوه را تهیه کنید و آن را در بسته‌بندی‌های مناسب و کیسه‌های پلاستیکی یا ظرف‌های درب دار در فریزر نگهداری کنید.

نکات مربوط به سرکه

سر

سرکه ها انواع وناگونی دارند و رین نوع سرکه رای رشی سرکه انگور است. رنگ سرکه انگور رمز است و ملایمتری نسبت به سرکه سفید دارد.

ر ر لبالو

رشی لبالو

ابتدا دم ​​لبلوها را رید و نها را وب وید و داخل ریزید. د از نیم ساعت لبالوهای ردیف را روی میز ا وله نید و اجازه دهید لبالوها املا.

ر را مراه ا نمک، سرکه و وش داخل اسهرید و وب م نید ا مه مواد ا م مخلوطون.

در این مرحله لبالوها را داخل ای و میز مخصوص رشیریند. سپس از مخلوط سرکه از ل ن را ماده ردهاید، روی ناریند ا ایی ر ود و روی سلبالوشکه. درب را محکم ندید و رشی را ورت سر و مدت ساعت روی ابینت ا میز رار ده وای ارش در سپس رشی لبالو را ایی در محیط آن ارید مدت سه ماند ارس. د از اینکه درب را از ردید، ر است رشی را داخل ال نگهداری نید. نوش ان

نکاتی در مورد انواع رشی رعایت نید:

– رشی را در ر یرینگید. ر رای ر در نظر رفته اید، اید املاً میز و اشد. در ر این ورت رشی میند. در رف را م محکم ندید ا و نکشد. اگر وا د ر راب شود.
– رشی را ماً در ای نک دور از نور ورشید و رجیحاً در داخل ال نگهداری نید.
– در ریختن ادویه رشی و نمک ادهروی نکنید. ا در ر ادویه را اد میریزند مام مواد رشی ر و م اصلی ودشان را از دست میدهند.

[ad_2]

Fletcher Hobbs

نینجا آبجو عمومی. محقق اینترنت. معتاد وب هیپستر پسند. خواننده مغرور. زیاد می افتد

تماس با ما