ر رشی لبالو ازاری در منزل

راروـ رشیا ازجمله مخلفات وشمزهای ستند در نار وعده های ایی سرو میلا و نوع الایی دارند. ل اصلی ر معمولا اییز است. ولی رخی از رشیها ستند میوان مواد مورد استفاده نها را در مه ول سال رد. ر لبالو از انواع رشیای لی است میوانید ا روع ل ابستان و رسیدن میوه لبالو ن ری.

نوشته دیگر: دبیر ستاد امر معروف م: اید لم ای رکس د رض اب را دارد، رد رد

ارش رارو، رشی لبالو دلیل داشتن لبالوی ازه سیار وشرنگ است؛ منین رشی وشمزه و ر اصیتی است؛ ماراین ا ل این میوه وشرنگ و وشمزه مام نشده است، دست در ادامه این مطلب رز رشی لبالوی انگی مراه ا نکات مهم و وت و نهای مربوط می شود

مواد لازم رای رشی لبالو

لبالو: لو
سرکه: لیوان
وش: لیوان
ر: عشق اخوری
نمک: عشق اخوری سرپر

نکات مربوط به مواد اولیه

لبالو

لبالو و واص انگیز ن

لبالو میوه رش و وشرنگ ل ابستان سرشار از ویتامین c و املاح معدنی، سدیم، منیزیم، مس، روی و اتسیم لبالو دارا نتی اکسیدان الایی است و در ونسازی نقش سیار مهمی رای دن دارد. این میوه مچنین رای درمان رماتیسم مفید است و از نجا از مهم واص لبالو اهش ار و لظت ون است. لظت ون لخته دن ن میانجامد درنهایت احتمال روز سکته های لبی و مغزی را افزایش می دهد. مین دلیل درمان لظت ون مهم الایی دارد.

امله لائم اا لظت ون میوان رای ر لبالو ر است از لبالوی ازه استفاده نیست؛ همچنین می‌توانید در فصل تابستان که میوه‌های آلبالو فراروان است، به میزانی که می‌خواهید این میوه را تهیه کنید و آن را در بسته‌بندی‌های مناسب و کیسه‌های پلاستیکی یا ظرف‌های درب دار در فریزر نگهداری کنید.

نکات مربوط به سرکه

سر

سرکه ها انواع وناگونی دارند و رین نوع سرکه رای رشی سرکه انگور است. رنگ سرکه انگور رمز است و ملایمتری نسبت به سرکه سفید دارد.

ر ر لبالو

رشی لبالو

ابتدا دم ​​لبلوها را رید و نها را وب وید و داخل ریزید. د از نیم ساعت لبالوهای ردیف را روی میز ا وله نید و اجازه دهید لبالوها املا.

ر را مراه ا نمک، سرکه و وش داخل اسهرید و وب م نید ا مه مواد ا م مخلوطون.

در این مرحله لبالوها را داخل ای و میز مخصوص رشیریند. سپس از مخلوط سرکه از ل ن را ماده ردهاید، روی ناریند ا ایی ر ود و روی سلبالوشکه. درب را محکم ندید و رشی را ورت سر و مدت ساعت روی ابینت ا میز رار ده وای ارش در سپس رشی لبالو را ایی در محیط آن ارید مدت سه ماند ارس. د از اینکه درب را از ردید، ر است رشی را داخل ال نگهداری نید. نوش ان

نکاتی در مورد انواع رشی رعایت نید:

– رشی را در ر یرینگید. ر رای ر در نظر رفته اید، اید املاً میز و اشد. در ر این ورت رشی میند. در رف را م محکم ندید ا و نکشد. اگر وا د ر راب شود.
– رشی را ماً در ای نک دور از نور ورشید و رجیحاً در داخل ال نگهداری نید.
– در ریختن ادویه رشی و نمک ادهروی نکنید. ا در ر ادویه را اد میریزند مام مواد رشی ر و م اصلی ودشان را از دست میدهند.

لیلاجون عبادتی
Admin، می‌تونید یه ویدیو درباره این موضوع بسازید؟
مسئول poshit.ir
پیشنهاد جذابی بود، رفیق گرامی! به تیم منتقل می‌کنیم.
کاظمیار جهانبخش
از poshit.ir ممنونم، کاظمیار جهانبخش می‌گه contentش خیلی به‌دردم خورد!
مسئول poshit.ir
خوشحالیم که برات سودمند بود، کاظمیار جهانبخش عزیز!
نرگس‌بانو نوروزی
یه ریز chaotic بود، نرگس‌بانو نوروزی می‌گه کاش structuredتر باشه! 🍿
مسئول poshit.ir
متشکریم از نظرت، نرگس‌بانو نوروزی رفیق! سعی می‌کنیم مرتب‌تر بنویسیم. 🍿
بهرامک خسروی
ر رشی لبالو ازاری در منزل خیلی چالش‌برانگیز بود، کاش برای مبتدی‌ها ساده‌تر بود.
مسئول poshit.ir
حق با شماست، رفیق! بعدی‌ها رو ساده‌تر می‌کنیم.
مهسایی مرادخانی‌پور
Admin، مهسایی مرادخانی‌پور پیشنهاد می‌ده یه ویدیو هم بسازید، جالب می‌شه!
مسئول poshit.ir
ایده‌ی فوق‌العاده‌ایه، مهسایی مرادخانی‌پور هم‌راه! به تیم منتقل می‌کنیم.

Fletcher Hobbs

نینجا آبجو عمومی. محقق اینترنت. معتاد وب هیپستر پسند. خواننده مغرور. زیاد می افتد

تماس با ما