اشتباهی نگام ارپز ردن اها نباید انجام داد – poshit.ir

اشتباهی نگام ارپز ردن اها نباید انجام داد

مو محبو نست، اما روشی سالم و سریع است اگر این

نوشته دیگر: سهای اریخی از ور ن در رین سالهای امپراطوری

ارش شهری نقل از ستینگ ل، ارپز ردن بسیاری از مردم از این روش جلوگیری می‌کنند، زیرا آن را خسته‌کننده و بی‌مزه می‌دانند، اما این روش مسلما از جوشاندن و مواد مغذی خوراکی کمتر از بین می‌برد. ا رارت ار ار سادهای است، اما نیکیکایی دارد اشتباهات نادیده رفته میوند:

سوء استفاده از درِ ابلمه

نگام ارپز ردن، در رف ید مام مدت محکم است اشد ا ار ای لازم رای را ایجاد می کند. منین ن ا و در رف اید مقداری اصله اشد ا ار واند ردش ند.

سیکا اوین، محقق اکید میند از مهم

سرعت ا روش ارپز م الاست راکه ریبا نیمی از مان معمولی رف ارپز ردن مواد ایی مختلف میود. مثلا لم روکلی نها سه دقیقه مان نیاز دارد. اوین میوید در ر ر است اف اشد داخل ارپز دیده ود ا نیاز از ردن در رف نباشد.

مان مناسب اضافه کردن مواد

ارپز

اضافه شدن مواد ایی ارپز در الی ر ن سرد ا در ال رم دن است، ار اشتباهی است. رین مان را آذا ردن موادی رف ارپز و ستن در ن، وقتی است وش مده اشد. اگر رف ما در محکمی ندارد، از ویل ا وشش استفاده نید ا در رف محکم و وبسته دیگر.

ودتر اضافه ردن مواد ابلمه اعث از د نها مود و مان از دست ما در میرود. از یک ساعت استفاده کنید و توجه کنید که اگر شما را با هم بخارپز می‌کنید، برخی از آن‌ها به زمان بیشتری نسبت به بقیه نیاز دارند، بنابراین باید آن‌ها را در زمان‌های مختلف در ظرف بخارپزتان اضافه کنید.

مواد ا را لی رد نکنید

ردن سبزیجات در روش ارپز ار رقابل ول است؛ اگر نوع مادایی را آرپز مینید، رش دادن نا اگر رتیب بزرگ اندازها را رعایت نکنید نتیجه دلخواه دست نمید. مثلا ویج مان ری نسبت روکلی نیاز دارد.

ماس ممنوع

ر ا را در سبدی روی وش در ابلمه رار داده، رگز نباید ماس دا ند، لکه اید ا. میزان کم یا زیاد آب ممکن است در فرآیند پخت مواد غذایی ایجاد کند، بنابراین تا حدود دو تا پنج سانت زیر سبد را آب کنید، اما آب نباید به کف سبد نفوذ کند و سبد باید با آن فاصله از سطح آب قرار گیرد.

نازی زارع‌نژاد
خیلی کشیده بود، کاش خلاصه‌تر می‌نوشتید.
گرداننده poshit.ir
متشکریم از نظرت! بعدی‌ها رو جمع‌وجورتر می‌کنیم، رفیق.
ماهان کاظم
چرا poshit.ir محدود content درباره این موضوعات داره، ماهان کاظم طرفدارشه!
گرداننده poshit.ir
قول می‌دیم بیشتر سراغش بریم، ماهان کاظم عزیز!
آرزو بهرامی
کاش poshit.ir یه web app دقیق کنه، آرزو بهرامی می‌گه خیلی cool می‌شه! 🌊
گرداننده poshit.ir
ایده‌ی جذابی بود، آرزو بهرامی دوست من! حتماً بررسی می‌کنیم. 🌊
شادمان یزدی‌نژاد
ناامیدم کرد، poshit.ir قبلاً عالی‌تر بود.
گرداننده poshit.ir
متأسفیم که باب میلت نبود، رفیق گرami!
مهسایی اسدی
Admin، مقاله خیلی طولانیه، مهسایی اسدی می‌گه خلاصه‌تر نمی‌شد؟
گرداننده poshit.ir
درک می‌کنیم، مهسایی اسدی عزیز! مطالب بعدی رو کوتاه‌تر می‌کنیم.
رضی زارع
رضی زارع حس می‌کنه یه محدود زیاده‌روی شده، بعضی جاها اضافیه!
گرداننده poshit.ir
نظرت مهمه، رضی زارع هم‌راه! سعی می‌کنیم متعادل‌تر بنویسیم.
شقایق کریمی
می‌شه یه بخش برای آموزش‌های آنلاین اضافه کنید؟ 🙊
گرداننده poshit.ir
ایده‌ی خوبیه، حتماً به تیم پیشنهاد می‌دیم! 🙊
نادر حسام‌پور
کاش poshit.ir یه اپلیکیشن صحیح کنه، نادر حسام‌پور می‌گه خیلی باحال می‌شه!
گرداننده poshit.ir
ایده‌ی جذابی بود، نادر حسام‌پور دوست من! حتماً بررسی می‌کنیم.
آزاده نعمت
آزاده نعمت حس می‌کنه یه محدود زیاده‌روی شده، بعضی جاها اضافیه!
گرداننده poshit.ir
نظرت مهمه، آزاده نعمت دوست من! سعی می‌کنیم متعادل‌تر بنویسیم.
محمدجواد شاکری
شگفت‌انگیز بود، مخصوصاً بخش مربوط به داستان‌های واقعی!
گرداننده poshit.ir
خوشحالیم که داستان‌های واقعی براتون سرگرم‌کننده بود، ممنون!
هما عزیزی‌نژاد
شر کنه! 🎥
گرداننده poshit.ir
قول می‌دیم بیشتر منتشر کنیم، هما عزیزی‌نژاد دوست من! 🎥
آرمین رئوفی
واقعاً منو به وجد آورد، آرمین رئوفی می‌گه poshit.ir بهترینه!
گرداننده poshit.ir
چقدر خوبه که اینقدر ذوق داری، آرمین رئوفی رفیق!
شادی شبان
کاش poshit.ir اپلیکیشن دقیق کنه، شادی شبان می‌گه خیلی باحاله!
گرداننده poshit.ir
ایده‌ی جذابی بود، شادی شبان دوست من! حتماً بررسی می‌کنیم.

Giovanna Yu

گیک بیکن. ماون قهوه. ارتباط ظریف جذاب. متخصص مواد غذایی به طرز خشمگینی فروتن.

تماس با ما