اشتباهی نگام ارپز ردن اها نباید انجام داد

مو محبو نست، اما روشی سالم و سریع است اگر این

نوشته دیگر: ایرانیا از رنجخور دند؟

ارش شهری نقل از ستینگ ل، ارپز ردن بسیاری از مردم از این روش جلوگیری می‌کنند، زیرا آن را خسته‌کننده و بی‌مزه می‌دانند، اما این روش مسلما از جوشاندن و مواد مغذی خوراکی کمتر از بین می‌برد. ا رارت ار ار سادهای است، اما نیکیکایی دارد اشتباهات نادیده رفته میوند:

سوء استفاده از درِ ابلمه

نگام ارپز ردن، در رف ید مام مدت محکم است اشد ا ار ای لازم رای را ایجاد می کند. منین ن ا و در رف اید مقداری اصله اشد ا ار واند ردش ند.

سیکا اوین، محقق اکید میند از مهم

سرعت ا روش ارپز م الاست راکه ریبا نیمی از مان معمولی رف ارپز ردن مواد ایی مختلف میود. مثلا لم روکلی نها سه دقیقه مان نیاز دارد. اوین میوید در ر ر است اف اشد داخل ارپز دیده ود ا نیاز از ردن در رف نباشد.

مان مناسب اضافه کردن مواد

ارپز

اضافه شدن مواد ایی ارپز در الی ر ن سرد ا در ال رم دن است، ار اشتباهی است. رین مان را آذا ردن موادی رف ارپز و ستن در ن، وقتی است وش مده اشد. اگر رف ما در محکمی ندارد، از ویل ا وشش استفاده نید ا در رف محکم و وبسته دیگر.

ودتر اضافه ردن مواد ابلمه اعث از د نها مود و مان از دست ما در میرود. از یک ساعت استفاده کنید و توجه کنید که اگر شما را با هم بخارپز می‌کنید، برخی از آن‌ها به زمان بیشتری نسبت به بقیه نیاز دارند، بنابراین باید آن‌ها را در زمان‌های مختلف در ظرف بخارپزتان اضافه کنید.

مواد ا را لی رد نکنید

ردن سبزیجات در روش ارپز ار رقابل ول است؛ اگر نوع مادایی را آرپز مینید، رش دادن نا اگر رتیب بزرگ اندازها را رعایت نکنید نتیجه دلخواه دست نمید. مثلا ویج مان ری نسبت روکلی نیاز دارد.

ماس ممنوع

ر ا را در سبدی روی وش در ابلمه رار داده، رگز نباید ماس دا ند، لکه اید ا. میزان کم یا زیاد آب ممکن است در فرآیند پخت مواد غذایی ایجاد کند، بنابراین تا حدود دو تا پنج سانت زیر سبد را آب کنید، اما آب نباید به کف سبد نفوذ کند و سبد باید با آن فاصله از سطح آب قرار گیرد.

نازی زارع‌نژاد
Admin، می‌تونید یه ویدیو درباره این موضوع بسازید؟
گرداننده poshit.ir
پیشنهاد جذابی بود، رفیق گرامی! به تیم منتقل می‌کنیم.
ماهان کاظم
از poshit.ir ممنونم، ماهان کاظم می‌گه contentش خیلی به‌دردم خورد!
گرداننده poshit.ir
خوشحالیم که برات کاربردی بود، ماهان کاظم عزیز!
آرزو بهرامی
یه کوچک chaotic بود، آرزو بهرامی می‌گه کاش structuredتر باشه! 🌊
گرداننده poshit.ir
متشکریم از نظرت، آرزو بهرامی رفیق! سعی می‌کنیم مرتب‌تر بنویسیم. 🌊
شادمان یزدی‌نژاد
اشتباهی نگام ارپز ردن اها نباید انجام داد خیلی چالش‌برانگیز بود، کاش برای مبتدی‌ها ساده‌تر بود.
گرداننده poshit.ir
حق با شماست، رفیق! بعدی‌ها رو ساده‌تر می‌کنیم.
مهسایی اسدی
Admin، مهسایی اسدی پیشنهاد می‌ده یه ویدیو هم بسازید، جذاب می‌شه!
گرداننده poshit.ir
ایده‌ی فوق‌العاده‌ایه، مهسایی اسدی هم‌راه! به تیم منتقل می‌کنیم.
رضی زارع
poshit.ir همیشه موضوعات ترند داره، رضی زارع می‌گه فوق‌العاده‌ست!
گرداننده poshit.ir
خوشحالیم که فکر می‌کنی به‌روزه، رضی زارع عزیز جان!
شقایق کریمی
واقعاً از این مقاله لذت بردم، خیلی نوآور بود! 🙊
گرداننده poshit.ir
ممنون از تعریف، خوشحالیم که خوشتون اومده! 🙊
نادر حسام‌پور
ناامیدم کرد، نادر حسام‌پور می‌گه poshit.ir قبلاً برتر بود.
گرداننده poshit.ir
متأسفیم که باب میلت نبود، نادر حسام‌پور عزیز جان!
آزاده نعمت
Admin، آزاده نعمت یه بخش گمراه‌کننده دید، می‌شه اصلاح کنید؟
گرداننده poshit.ir
ممنون که گفتی، آزاده نعمت دوست من! حتماً بررسی می‌کنیم.
محمدجواد شاکری
چرا اینقدر مطالب رو با تبلیغات آزاردهنده پر می‌کنید؟
گرداننده poshit.ir
متأسفیم، سعی می‌کنیم تبلیغات رو کم کنیم!
هما عزیزی‌نژاد
poshit.ir همیشه موضوعات شلوغ داره، هما عزیزی‌نژاد می‌گه انگار زنده‌ست! 🎥
گرداننده poshit.ir
خوشحالیم که این حس رو داری، هما عزیزی‌نژاد رفیق 🎥
آرمین رئوفی
واقعاً لذت بردم، آرمین رئوفی می‌گه poshit.ir همیشه غافلگیرم می‌کنه!
گرداننده poshit.ir
چقدر خوبه که دوست داشتی، آرمین رئوفی عزیز!
شادی شبان
ناامیدم کرد، شادی شبان می‌گه poshit.ir قبلاً برتر بود!
گرداننده poshit.ir
متأسفیم که باب میلت نبود، شادی شبان عزیز جان!

Giovanna Yu

گیک بیکن. ماون قهوه. ارتباط ظریف جذاب. متخصص مواد غذایی به طرز خشمگینی فروتن.

تماس با ما