اتوقای مگردی ران در دهه اد

[ad_1]

روزنامه شهری: سال ران م‌کم در ال وستانداختن ود. نگ دیگر ر وضعیت رها سایه نینداخته و ریتم زندگی در س ریم‎ا، مبودها و مشکلات ادی نشاد. وانان سال مان دختر و سرای ردسال ودند انقلاب را روی

جوانانی که حالا به سد سخت کنکور رسیده اند و اگر شانس می آورند و این سد را می شکستند فصل تازه ای از زندگی برایشان آغاز می شود، اما خیلی هایشان هم به این حد نمی رسند و می روند. رچه ود مه نا دوست داشتند وانی نند، اما ای ندانی البته ن م رای نهایی آن ارتنک نبسته ود.

ساندویچیای ران در دهه مسی

ران رخلاف دههای ل و د، در دوره افهای ادی نداشت. مهمرینان افه نادری ود وانها متر نجا میرفتند. سالن آنمها سالن اصلی ود و نمیشد دستمعی این افه رفت. می نسوتر م در آبان سی ر، رستوران ل رضاییه و ای می داشت. ا نوز راگیر نشده و داوود در وچه لولاگر ن را داشت. مان اهای وچولویی ا ندی مشت الباس وسط ویل لومینیومی ل از ماده دن مد مد

ران، اما مثل الان سندویچی م نداشت. روبرگرد نار ر سینما اقلا سندویچی ود. از انقلاب ر متدین امعه اد ا سندویچ میانه نداشتند. از رف نسبت وشت سوسیس و الباس مشکوک وند و از سوی دیگر عطر نوشیدنی رای رامی. ال از انقلاب معدودی سندویچروشی اسلامی م ود؛ وخ الا میدان منیریه

ساندویچیای ران در دهه مسی

اغذیهروشی ا م از دیمی‌رین ستودهای دید ران ود. این رستوران در سال وسط مرحوم وسفی در مال ابان ولیعصر الاتر از ارراه ارکوی این رستوران ا ر امل راب ود ما روزی ساخته د ارش ادامه میداد و ری در ساختمان میز و ندلی ایش رشکی ود و اهای معمول اکیفیتی داشت. الویه، سوپ انگی و وراک امیه مخصوص ا مشتریان ری داشت.

ساندویچفروشی تاپس در خیابان هدایت و نزدیک به پیچ شمیران که آقای قدرت الله بهرامی مدیر آن از سال 1348 هستند، در تهران با 2 شعبه در خیابان آفریقا / نلسون ماندلا و خیابان برادران قایدی / هدایت که با برگر و سس مخصوص، سوپ و الویه معروف است. . این ساندویچی در ابان دایت ا مان منو مچنان دایر است. وی در اسآباد م ا میانه دهه مبارک داشت و از نه را م منوی ود افزود.
در دهه ساندویچیا آن از اقلیتای مذهبی ودند ابولویی ا مین نوان

از نها ندره ود. یکی از اولین فست فودی های تهران که آندریاس آهارونیان در سال 1316 در حاشیه جاده پهلوی (خیابان، ولی عصر، پایینتر از تقاطع با خیابان انقلاب فعلی) آن سوتر از قنادی بامداد، نزدیک کافه شهرداری آن را راه انداخت و رای اولین ار سوسیس و الباس دست مردم میداد. سال اندره ورشکست د و ن مغازه رگ را د از نددهه الیت ست و سوسیس وکلباس می رد.

ساندویچیای ران در دهه مسی

اما در نار ساندوروشیای نسبتا اکلاس وند ساندوچیایی ای ارزان هستند گروه وکو و لت ا ممرغ. در دههای د و ا رونق ار لافلفروشان وچه مروی، لافل م این ساندویچای ارزان افزوده د. معروفترین ساندویچهای ارزان در چهارراه مخبرالدوله در مغازهای کوچک و دیگری در خیابان بهار بود، در کوچهای روبهروی کوچه سمنان که از همان سالها با سینمای راهاندازی خانه در آن مشهور شد.

اما اید مهم ترین ول در ن سال ر روش درستکردن سندویچ ود. ن سال نان ولکی مکم ایش را اگت میداد. نان ولکی ای دهه نها نان مناسب رای ساندویچیا ود. می گویند ترپوگوسیان پدر، مهاجری ارمنی بود که پس از انقلاب بلشویکی، بار و بندیلش را جمع کرد و به همراه خانواده به تهران آمد و در سر خیابان هدایت، نانوایی باز کرد. نان‌ای او نان‌ای ایرانی نبود و ای ر اهت داشت. او در سال نان وچک سفیدرنگی ون ازوی نوزاد ود ولکا نی ازو معروف د و دتر در مشابو

انواده رپوگوسیان د از نگ آنی دوم، نانوایی را نادی و لات‌سازی دیل ردند الا معن. نقلی دیگر نان رنگی رای اولین وسط مهاجری از وروی س از ن از ارامنه نام روس در سال در انتهای

ساندویچیای ران در دهه مسی

ا اینهمه مشکل نان ولکی م میاش ود؛ نایی سندویچ را ن از سر نن و رای سیرکردن م میواستند و ول نداشتند دو ساندویچ. روندی در سندویچ روشی های دیگر دیل رویه د و نها مه سندویچایشان را دونانه دست مشتری مان مان نانها م اسم اگت و د رانسوی ایع د ا مشکل نان اضافه م ل ود. نان ولکی در دههای د نوستالژی سندویچای دیمی د.

[ad_2]

Marisol Snow

خیلی پایین میاد کارآفرین حرفه ای. پیشگام بیکن. ادم شبکه های اجتماعی متعصب موسیقی هاردکور. پزشک اینترنت.

تماس با ما