الهردهای وش!

[ad_1]

این روزها گردگردها و معتادان محله‌های مرکزی پایتخت تغییر رفتار داده و با ظاهری در سطح شهر حاضر می‌شوند، به گونه‌ای که تشخیص آن‌ها از عموم مردم تا حدودی سخت است.

ارش شهری، ند است ر معتادان خاص نایی ر این افراد لباسهای میز در معابر اضر میوند و رای م ردن، ولهرپشتی و سامسونت دگیست د.

ا مان م سرا مخازن اله رفته و محتویات نها را ررسی

نین در محله های منطقه12 محله های دیگر دا میوند را این من مواره مورد وجه هزینه ری رای ساماندهی سیبدیدگان اجتماعی وده است.

در حقیقت، از آنجایی که تعداد گشت‌های نیرو‌های مدیریتی و فوریت‌های شهرداری در این منطقه زیاد است و اقدام به جمع آوری معتادان از معابر می‌کنند تا آن‌ها را به گرمخانه‌ها و کمپ‌های ترک‌های منتقل کنند. را داده و سعی می کنند مانند مردم ادی رفتار نکنند.

متصدی در میرود

اگر ردی اهر مرتب نید مشغول ررسی محتویات سطلهای اله است، احساس واهید رد نس ارزشی و مرده است. در این مواقع سعی کنید مینید سرعت از نارش ور نید ا مبادا دیدن ما الت د.

این همان ترفندی است که گرد‌گردهای معتاد به کار گرفته شده و نه تنها، گاهی اوقات نیرو‌های مدیریتی و فوریت‌های شهرداری اجتماعی را هم به اشتباه می‌اندازند و کمتر کسی متوجه آن‌ها می‌شود.

رد ا سیگار رای از این افراد ودش را «مازیار» میوید: « مین اطر ودمان را مرتب و میز نگه میداریم. لباسها و سر و ورتمان را در ارکه ها میویم و رای رد م ردن، ا وله رمیداریم.»

او ادامه می دهد: سپس دوباره محله رگردیم و سراغ سطلهای دیگر رویم، ون

اله ردی

از مازیار دلایل مقاومت‌های او و مثل این که خودش را می‌پرسد که به ترک اعتیاد ندارد و برای اینکه از نیرو‌های مدیریتی و شهرداری دور بمانند، تغییر ظاهر داده‌اند. می‌گوید: «خودمان می‌دانیم که آن‌ها برای کمک به ما تلاش می‌کنند و می‌توانند برای ترک اعتیاد، اسکان و غذای ما می‌دهند، اما به سرپرستی شهرداری و نیروی انتظامی دست از سر ما برداردند! اری نا میند، انوادههایمان ارها انجام داده اند. ا مانی معتاد از سرگردانی و مطالبش ثابت نشده، رک معتاد ممکن نیست. ا اجبار نمیوان سی را رک داد. ارمین امرو من را اجبار مپ رند، ر مان رون نم اکنون و از این لاتکلیفی و دربهدری نیستم.»

مد در اصل می از او نشسته میوید: البته ا م از ماری میرسند و لیایمان امیدی نده و زندگی نداریم. مین اطر نمیوانیم ادمان را رک نیم.»

ادامه ا نها اری و رد دن از آنون انواده منتهی میود

اسباب زندگی مراهان است

معتاد

انه و ندگیشان داخل ا وله ا است مراه ود دارند. داخل نها و، رانداز، مدارک ویتی و موادخدر دا میود. دون لب وجه در وچه و ابانها میرخند و الهه های متی را درون ساکایشان میریزند. سرقت از مغازه ها نیز رای رخی از نها این و ولها راحتر ده است. احب مغازه متر نها میند و در رستی دست مید، اجناس سرقتی را درون هایشان میارند.

اد ا مازیار میافتیم می: اگر ا سر و وضع نامر واهیم سوار اکسی، اتوبوس مترو ویم، مانع ما می شود اما وقتی میز م م م م.

حتی این ترفند باعث می شود تا اگر معتاد و کارتن خواب ها در بوستان ها به چرتزنی بپردازند، کمتر کسی به آن ها شک و رهگذران احساس می کنند آن ها را می سازند که برای اقامت چنددقیقه ای در اینجا آمده اند.

مه الهگردا معتاد منطقه

مراد: از رف دیگر، متأسفانه افراد ادی را دیدهایم

ر ال، ل ا مین ده و ا معآوری الهای از مخازن، ول ادی م دست میآورند. در این محله و منطقه 12 هم خانواده‌هایی می‌توانند پیدا کنند که از این راه درآمد دارند و برخی را می‌شناسند که حتی بازنشسته و حقوق بگیرند، اما از لوازم باارزش جمع‌آوری می‌کنند. من اطر، وقتی معتادان را نار مخازن اله مینیم، ممکن است نها را افراد ادی اشتباه ریم».

«مرتضی بکایی» که از مغازه خدامرادی خرید می‌کند، با شنیدن حرف‌های او می‌گوید: «بخواهیم و نخواهیم، ​​جمع‌آوری کارتن و پلاستیک از سطل‌های زباله به یک شغل تبدیل می‌شود و اتفاقاً خیلی‌ها از این راه درآمد زیادی به دست می‌آورند. مین اطر، ر افراد نیاز ندارند و ارتنخواب من، ر و وان، ن و مرد م ندارد و نباید ر نید مه این افراد محتاجند. اما در کنار آنها، بسیاری از معتادها هم از این راه پول درمی‌آورند و کیسه‌های آن را در خیابان‌ها و کوچه‌ها می‌ریزند تا پسماند ارزشمند پیدا کنند. در همین کیسه‌ها، وسایلی پیدا می‌کنند که کسی رغبت نمی‌کند به آن‌ها نگاه کند، ولی عصرها تا نیمه‌شب آن‌ها را در خیابان مولوی و اطراف محمدیه حراج می‌کنند.»

نشست رپایی رای ساماند سیبیدگان

ماند سیب دیدگان اجتماعی از مله معتادان متجاهر موار روزگاری در سیار از مناطق مپایی مرتضای راهاندا د ا مسئول

راه‌اندازی گرمخانه در مناطق هم گزینه دیگری بود تا کارتن‌خواب‌ها و در راه مانده‌ها در شب‌های سرد به آن‌ها پناه برده و در کنار استحمام، معاینه پزشکی و مصرف شام و صبحانه رایگان، در محیطی گرم و گرم کنند.

اتوبوس استقرار در محل‌هایی که این افراد را در آن‌ها رفت‌وآمد کرد، اقدام دیگری بود که از سوی مدیریت شهری انجام شد تا معتادان و کارتن‌خواب‌ها را در آن‌ها حفظ کنند و به دوری گرم خانه‌ها و… از آنها گرفته شود. با این حال، هنوز هم می‌توانم در سطح شهر شاهد حضور این افراد باشیم که به رفتار نادرست خود ادامه دهند و هم اکنون برای جلوگیری از شناسایی شدن، پوشش خود را تغییر دهند.

هرچه هست، شهروندان شهری ساماندهی معتادان، کارتن‌خواب‌ها و کودکان را کار خود می‌دانند و به جلسات متعددی با حضور مقامات دولتی، مدیران، نیروهای مدیریتی، بهزیستی، ستاد مبارزه با موادمخدر، سازمان‌های زندان‌ها و… برپا کرده‌اند. اجتماعی متجاهر و سیبدیدگان از مله ودکانکار رارسی نند.

[ad_2]

Nigel Riley

تمرین کننده موسیقی دوستانه. گیک هاردکور توییتر. بیکن پژوه. متخصص زامبی برنده جایزه.

تماس با ما